Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Champignon biks
Spinatsalat med Enoki svampe
Date:
07. marts 2013
Tags:
kejserhatte
,
parmaskinke
Carpaccio med Kejserhatte
Carpaccio med Kejserhatte
Print
Antal personer:
4
Ingredienser
600 g. kejserhatte
120 g. parmaskinke
2½ dl. hollandaise sauce
5 dl. flødeskum
Frisk basilikum
Basilikum-pesto
Tilberedning
Skær kejserhattene i lange tynde skiver og parmaskinke i tynde strimler.
Bland hollandaise sauce og flødeskum. Smør et ildfast fad med pestoen.
Anret kejserhatte i fadet, drys med salt og peber og fordel herefter parmaskinke på svampene.
Saucen hældes over og retten bages i forvarmet ovn ved 175 grader til skinken er gylden og sprød.
3.5.3226
Del indhold
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441