Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:07. marts 2016

Gratinerede svampe

Gratinerede svampe
 
Ingredienser
  • 300 g krabbekød
  • 250 g champignon i skiver
  • 20 g smør
  • 1 spsk. hakket skalotteløg
  • 25 g mel
  • 2 dl mælk
  • Citronsaft
  • Salt & peber

Tilberedning
  1. Hæld væden fra krabbekødet(skal bruges senere).
  2. Læg de rengjorte, skiveskårne champignon i et smurt, ovnfast fad.
  3. Steg løgene klare i smørret og rør melet i. Spæd op med væden fra krabberne og mælk.
  4. Bag saucen op og smag til med citron, salt og peber.
  5. Vend krabbekødet i og varm saucen igennem.
  6. Hæld stuvningen i fadet og sæt den i en forvarmet ovn ved 150 grader i 30 min.

Tips
Serveres med godt brød