Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:30. oktober 2012

Hønsebouillon med svampe og forårsløg

Hønsebouillon med svampe og forårsløg
 
Antal personer: 4

Ingredienser
  • 1 liter hønse bouillon (evt. en god en fra slagteren)
  • 200 g champignon
  • 100 g kejserhatte
  • 3-4 stk. små forårsløg
  • Salt og peber

Tilberedning
  1. Svampene skæres i tynde skiver og puttes i en gryde.
  2. Derefter hældes hønse bouillon i og bringes i kog.
  3. Skru derefter ned på lavt blus, og lad det stå og små simre.
  4. Skyl forårsløgene grundigt og skær dem i fine skiver. Forårsløgene puttes i bouillonen.
  5. Bouillonen bringes i kog og smages til med salt og peber.
  6. Serveres med flûtes/brød