Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:29. marts 2016

Portobello med rejer, løg, krydderurter og peberfrugt

Portobello med rejer, løg, krydderurter og peberfrugt
 
Ingredienser
  • 4 stk. portobello
  • 250 g rejer
  • 1 løg
  • 2 stk. Peberfrugt
  • 150g creme fraiche
  • Krydderurter (basilikum, timian og/eller persille)

Tilberedning
  1. Portobelloerne skylles og stokken knækkes af.
  2. Portobelloen forsteges i ovn eller grill i ca. 15 min. ved 200 grader.
  3. Skyl og snit stokken fra portobelloen samt peberfrugt og løg fint.
  4. Sammenbland cremefraiche, rejer, løg, peberfugt, krydderurter og portobello stok i en skål.
  5. Tag portobelloerne ud af ovnen og drys dem med lidt salt.
  6. Kom fyldet i portobelloerne.
  7. Færdigsteges i 4-6 min. i ovn eller grill.