Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:06. oktober 2017

Risotto med shiitake svampe

Risotto med shiitake svampe
 
Tilberedningstid:

Total time

 

Antal personer: 4

Ingredienser
  • 100 g shiitake
  • 200 g risottoris
  • 1 l grøntsagsbouillon
  • 1 skalotteløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rød peber
  • 2 dl hvidvin
  • 50 g parmasan
  • 25 g smør
  • basilikum
  • salt og peber

Tilberedning
  1. Pil skalotteløg og hvidløg og hak fint
  2. Snit shiitake og rød peber i små skiver
  3. Svits shiitake, løg og hvidløg på en varm pande i smør
  4. Tilsæt risottorisene, rød peber samt hvidvin
  5. Lad retten simre-koge i 15-20min og tilsæt bouillon lidt ad gangen
  6. Lad væsken fordampe og kog risene til de er møre men har bid
  7. Smag til med salt og peber
  8. Riv og rør parmasan i og server med server med basilikum på toppen