Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:15. maj 2017

Shii-take bacon chips

Shii-take bacon chips
 
Ingredienser
  • 100 g shiitake svampe
  • 5 spsk. rapsolie
  • ½ tsk. salt
  • ½ tsk. paprika

Tilberedning
  1. – Skær shii-take svampene i skiver af 3 til 5 mm i tykkelse.
  2. – Tag en skål og bland rapsolie, paprika og salt sammen.
  3. – Vend shii-take skiverne i en skålen.
  4. – Fordel de marinerede shii-take skiver på en bageplade og bag i ovnen ved 150 grader i ca.30-40 min.
  5. – Tag shii-take bacon ud af oven og lad dem køle ned ved stuetemperatur.
  6. – Dub evt. shii-take bacon med noget køkkenrulle for at fjerne noget af olien.