Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Rødvinsmarinerede champignon (marineres 2 dage før brug)
Frikadeller med champignon
Date:
15. maj 2017
Tags:
Shii-take svampe
,
shiitake
,
shiitake bacon
Shii-take bacon chips
Shii-take bacon chips
Print
Ingredienser
100 g shiitake svampe
5 spsk. rapsolie
½ tsk. salt
½ tsk. paprika
Tilberedning
- Skær shii-take svampene i skiver af 3 til 5 mm i tykkelse.
- Tag en skål og bland rapsolie, paprika og salt sammen.
- Vend shii-take skiverne i en skålen.
- Fordel de marinerede shii-take skiver på en bageplade og bag i ovnen ved 150 grader i ca.30-40 min.
- Tag shii-take bacon ud af oven og lad dem køle ned ved stuetemperatur.
- Dub evt. shii-take bacon med noget køkkenrulle for at fjerne noget af olien.
3.5.3226
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441