Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Bulgurkarbonade med champignon og baby salatmix, anrettet med rødbedecreme
Shii-take bacon chips
Date:
18. marts 2017
Tags:
champignon
,
marinade
Rødvinsmarinerede champignon (marineres 2 dage før brug)
Rødvinsmarinerede champignon (marineres 2 dage før brug)
Print
Antal personer:
15-20
Ingredienser
½ l eddike
2½ dl rødvin
2½ dl rød balsamico
300 g rørsukker
300 g mørk farin
4 spsk. akaciehonning
5 stk. laurbærblade
1 spsk. paprika
1 spsk. karry
5 stk. hel peber
1 spsk. tørrede oregano
1 spsk. tørrede basilikum
salt
1½ kg. champignon
Tilberedning
Alle ingredienserne undtagen champignon koges i ca. 10 minutter.
Skyl champignon og tilsæt lidt ad gangen.
Champignons koges kortvarigt op og tages op igen og kommes på glas, hvorefter næste hold champignon sænkes i lagen.
Til sidst hældes lagen over champignon på glassene.
Champignonerne vokser i lagen, så tag højde for, at der plads i glasset.
Skal trække i min. 2 døgn.
Svampene kan stå køligt i op til 2 uger evt. i et sylteglas og er egnet til retter med vildt, and og rødt oksekød.
3.5.3208
Del indhold
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441