Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:07. marts 2013

Spinatsalat med Enoki svampe

Spinatsalat med Enoki svampe
 
Tilberedningstid

Total time

 

Antal personer: 2

Ingredienser
  • 100 g Enoki svampe
  • 150 g friske spinatblade
  • 1 gul peberfrugt (ca.125 g)
  • 75 g blå eller hvid skimmelost
  • Dressing:
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 2 spsk. vindruekerneolie
  • Friskkværnet peber

Tilberedning
  1. Riv den vaskede spinat i mindre stykker, skær peberfrugten i passende stykker og bræk osten i mindre stykker.
  2. Anret det hele i 2 små skåle.
  3. Pisk eddike, olie og peber sammen, og dryp dressingen henover salaten.
  4. Serveres friskt med lidt ristet brød.