Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:10. januar 2018

Suppe med rodfrugter og stegte kejserhatte

Suppe med rodfrugter og stegte kejserhatte
 
Ingredienser
  • 200 g kejserhatte
  • 1000 g blandende rodfrugter
  • 1 liter vand
  • 2 løg
  • 1 bouillonterning
  • ½ liter piskefløde
  • Salt, peber

Tilberedning
  1. Rodfrugterne skrælles, skæres i små tern og koges i en liter vand med 1 bouillon til de er møre.
  2. Kejserhatte og løg snittes og steges på en varm bande med olie/smør i ca.10 min.
  3. Rodfrugterne blendes og fløden tilsættes.
  4. Smag til med salt og peber, lad retten simre.
  5. Serveres med kejserhatte/løg fyld, evt. sammen med et frisklavet brød.