Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Fyldte champignon med fars og bacon
Portobello med krydderflødeost og hvidløg
Date:
10. januar 2016
Tags:
kejserhatte
,
suppe
Suppe med rodfrugter og stegte kejserhatte
Suppe med rodfrugter og stegte kejserhatte
Print
Ingredienser
200 g kejserhatte
1000 g blandende rodfrugter
1 liter vand
2 løg
1 bouillonterning
½ liter piskefløde
Salt, peber
Tilberedning
Rodfrugterne skrælles, skæres i små tern og koges i en liter vand med 1 bouillon til de er møre.
Kejserhatte og løg snittes og steges på en varm bande med olie/smør i ca.10 min.
Rodfrugterne blendes og fløden tilsættes.
Smag til med salt og peber, lad retten simre.
Serveres med kejserhatte/løg fyld, evt. sammen med et frisklavet brød.
3.5.3229
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441