Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
»
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
»
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
»
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
»
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Stegte Kejserhatte med selleritoast og Mizuna salat
Suppe med rodfrugter og stegte kejserhatte
Opskrift fra:
I samarbejde med Food College Aalborg
Date:
24. november 2015
Tags:
bacon
,
champignon
,
flæskefars
Fyldte champignon med fars og bacon
Fyldte champignon med fars og bacon
Print
Antal personer:
4
Ingredienser
12 store champignon
200 g flæskefars
1 æg
1 spsk hvedemel
½ stk finthakket løg
3 spsk vand/mælk
300 g bacon i skiver
salt og peber
Tilberedning
Flæskefarsen røres med salt, peber, æg, hvedemel, løg og
spædes med vand/mælk.
Store champignon skylles og stokken hakkes og vendes i farsen.
Champignon fores med baconskiver, fyldes med fars som
dækkes med baconskiver.
De fyldte champignon bages i et ildfast fad i ovnen ved 175°C i ca. 25 min.
Anretning:
De fyldte champignon stilles på tallerken eller fad og kan evt. pyntes med friske grønne krydderurter.
3.5.3226
Del indhold
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441