Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Stegte Kejserhatte med selleritoast og Mizuna salat
Suppe med rodfrugter og stegte kejserhatte
Opskrift fra:
I samarbejde med Food College Aalborg
Date:
24. november 2015
Tags:
bacon
,
champignon
,
flæskefars
Fyldte champignon med fars og bacon
Fyldte champignon med fars og bacon
Print
Antal personer:
4
Ingredienser
12 store champignon
200 g flæskefars
1 æg
1 spsk hvedemel
½ stk finthakket løg
3 spsk vand/mælk
300 g bacon i skiver
salt og peber
Tilberedning
Flæskefarsen røres med salt, peber, æg, hvedemel, løg og
spædes med vand/mælk.
Store champignon skylles og stokken hakkes og vendes i farsen.
Champignon fores med baconskiver, fyldes med fars som
dækkes med baconskiver.
De fyldte champignon bages i et ildfast fad i ovnen ved 175°C i ca. 25 min.
Anretning:
De fyldte champignon stilles på tallerken eller fad og kan evt. pyntes med friske grønne krydderurter.
3.5.3226
Del indhold
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.
Acceptér
Læs mere om cookies