Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Opskrift fra:Sæson for god smag
Dato:24. oktober 2012

Svampesaute med pasta

 
Tilberedningstid

Total time

 

Antal personer: 4 personer

Ingredienser
  • 500 g champignoner
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 løg
  • 2-3 fed hvidløg
  • Groftreven skal af 1 usprøjtet citron
  • 2 spsk citronsaft
  • Salt og peber
  • 50 g semidried tomat
  • 1 dl hakket persille
  • 375 g spaghetti eller anden pasta
  • Pynt: 50 g reven parmesanost

Tilberedning
  1. Rens og skær champignonerne i skiver.
  2. Varm olien i en stor sauterepande og rist svampene gyldne heri under omrøring med hakket løg og finthakket hvidløg.
  3. Drys citronskal på, dryp citronsaft over, krydr med salt og peber og vend tomater og persille med svampene.
  4. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og bland den med svampesauteén, der serves med reven parmasan.