Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Portobello med krydderflødeost og hvidløg
Portobello med blandede grøntsager
Date:
07. marts 2016
Tags:
champignon
,
krabbe
Gratinerede svampe
Gratinerede svampe
Print
Ingredienser
300 g krabbekød
250 g champignon i skiver
20 g smør
1 spsk. hakket skalotteløg
25 g mel
2 dl mælk
Citronsaft
Salt & peber
Tilberedning
Hæld væden fra krabbekødet(skal bruges senere).
Læg de rengjorte, skiveskårne champignon i et smurt, ovnfast fad.
Steg løgene klare i smørret og rør melet i. Spæd op med væden fra krabberne og mælk.
Bag saucen op og smag til med citron, salt og peber.
Vend krabbekødet i og varm saucen igennem.
Hæld stuvningen i fadet og sæt den i en forvarmet ovn ved 150 grader i 30 min.
Tips
Serveres med godt brød
3.5.3229
Del indhold
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441