Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Carpaccio med Rucola salat, Enoki svampe og italiensk pecorino ost
Fyldte champignon med fars og bacon
Date:
18. oktober 2015
Tags:
kejserhatte
Stegte Kejserhatte med selleritoast og Mizuna salat
Stegte Kejserhatte med selleritoast og Mizuna salat
Print
Tilberedningstid
20 mins
Total time
20 mins
Antal personer:
4
Ingredienser
8 stk. Kejserhatte
4 skiver selleri i 2 cm. tykkelse
1 spsk. rapsolie
40 g Mizuna salat
½ tsk. trøffelolie
4 spsk. ristede pinjekerner
Salt og groftkværnet peber
Tilberedning
Selleri i runde eller kvadrater ristes på pande i rapsolie, krydres med salt og bages
møre i ovn ved 160 grader i ca. 5 -10 minutter.
Kejserhatte skæres i skiver på langs og steges let møre på panden, krydres med
salt og kværnet peber. Mizuna salat skylles og trøffelolien stænkes over (ikke for
meget).
Anretning:
Kejserhatte arrangeres på tallerken og selleritoasten placeres i midten.
Mizuna salat toppes på toasten og pinjekerner drysses på.
Mizuna salaten kan evt. erstattes af Rucolasalat.
3.5.3208
Del indhold
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441