Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:10. januar 2018

Spaghetti carbonara med kejserhatte

Carbonara med kejserhatte
 
Ingredienser
  • 200 g kejserhatte
  • 500 g spaghetti
  • 4 æg
  • 3 dl piskefløde
  • 100 g revet parmesan
  • 2 tomater
  • Evt. friske krydderurter

Tilberedning
  1. Sæt vand over til spaghetti og kog i salt til de er al dente.
  2. Skær kejserhatte ud i passende stykker og steg i olie i 10 min på en varm pande.
  3. Pisk æg, parmesanost og piskefløde sammen i en skål.
  4. Hak tomaterne fint.
  5. Hæld vandet fra pasta og vend æg, ost og fløde i pastaen ved svag varme.
  6. Vend de hakkede tomat og kejserhatte i carbonara’en og smag til med krydderurter, salt og peber.