Laurbær, chili, timian pulveriseres i krydderikværn.
Herefter sammenblandes alle ingredienser og smages til.
Syltet squash:
Lagen koges op og smages til. Hældes spilkogende varm over squashene og trækker herefter minimum i et døgn.
Ristede løg:
Løgene pudres med mel og steges i kogende varm olie til de er godt fyldne. Køler af på fedtsugende papir. Drysses med havsalt.
Burger bolle:
Vand, gær, olie, salt opløses og mel æltes i. Dejen hæver på køl i min 8 timer. Æltes igennem og formes til boller der trykkes flade, pensles med olie, salt og timian. Hæver til dobbelt størrelse og bages ved 220 C i ca. 20 min.
Stegte portobello:
Portobelloerne skæres igennem på tværs og steges i olie til al væde er reduceret ud og de er gyldenbrune. Krydres med salt og peber.
Sammensætning og anretning:
Bollen smøres med aioli.
Salatblad lægges på underbollen.
Herefter de stegt portobello og syltet squash.
Slut af med frisk tomat, frisk rødløg og ristede løg, inden du lægger låg.