Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Spaghetti carbonara med kejserhatte
Bulgurkarbonade med champignon og baby salatmix, anrettet med rødbedecreme
Date:
05. marts 2017
Tags:
champignon
,
grahamsmel
,
spelt
Svampebrød
Svampebrød
Print
Ingredienser
7 dl. vand
50 g gær
100 g speltmel
200 g grahamsmel
600 g hvedemel
50 g solsikkekerner
400 g champignon i tynde
skiver
1 dl rapsolie
2 spsk salt
Tilberedning
Gæren røres ud i lunkent vand og de forskellige melsorter røres i.
Dejen tilsættes olie, salt, solsikkekerner og champignons i tynde skiver (kan evt. hakkes lidt).
Dejen stilles til hævning i ½ time og formes til et stort brød på bagepapir.
Dejen skal ikke være for fast, da svampene optager væden i bagningen.
Brødet skal efterhæve i ca. ½ time
Bages i ovnen ved 175°C i ca. 45 min.
3.5.3226
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441