Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
PortobelloBurger med aioli, syltede squash og ristede løg
Svampebrød
Date:
10. november 2016
Tags:
carbonara
,
kejserhatte
,
spaghetti
Spaghetti carbonara med kejserhatte
Carbonara med kejserhatte
Print
Ingredienser
200 g kejserhatte
500 g spaghetti
4 æg
3 dl piskefløde
100 g revet parmesan
2 tomater
Evt. friske krydderurter
Tilberedning
Sæt vand over til spaghetti og kog i salt til de er al dente.
Skær kejserhatte ud i passende stykker og steg i olie i 10 min på en varm pande.
Pisk æg, parmesanost og piskefløde sammen i en skål.
Hak tomaterne fint.
Hæld vandet fra pasta og vend æg, ost og fløde i pastaen ved svag varme.
Vend de hakkede tomat og kejserhatte i carbonara’en og smag til med krydderurter, salt og peber.
3.5.3229
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441