Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:27. maj 2015

Lammefilet med kejserhatte og æbler

Lammefilet med kejserhatte og æbler
 
Antal personer: 4

Ingredienser
  • 4 stk lammefilet
  • 4 stk Kejserhatte i tykke skiver
  • 1 stk rødt æble i både
  • 2 stk løg i både
  • 600 g små kartofler
  • 30 g revet parmesan
  • salt, peber og kanel
  • margarine og olie
  • lidt brøndkarse

Tilberedning
  1. Kartoflerne halveres og lægges i et ildfast fad med lidt olie, salt og peber.
  2. Kartoflerne bages i ovnen ved 190°C i ca. ½ time.
  3. Lammefileterne krydres med salt, peber og lidt kanel, brunes på pande i margarine tilsat olie i ca. 5 min.
  4. Lammefileterne skal trække i ca. 3 min. før de skæres ud.
  5. Kejserhatte steges på panden i lidt olie/smør.
  6. Løg og æblebåde som skal sauteres al dente, krydres med salt og peber.
  7. Anretning:
  8. Kejserhatte og æbler arrangeres på tallerknen i vifter.
  9. Lammefileten placeres på en bund af løg og toppes med revet ost.
  10. Kartoflerne placeres på tallerknen eller serveres i en skål.
  11. Retten kan pyntes med brøndkarse.