Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Fyldte champignon med krydret flødeost
Lammefilet med kejserhatte og æbler
Date:
18. marts 2015
Tags:
champignon
Ovnbagt kartoffel med champignoncreme og salat i varianter med rødløg
Ovnbagt kartoffel med champignoncreme og salat i varianter med rødløg
Print
Antal personer:
4
Ingredienser
2 stk. bagekartoffel
4 -500 g champignon
i tykke skiver
2 spsk. rapsolie
3 fed hvidløg
1½ spsk. drænet yoghurt
salt og peber
Citronsaft
80 - 100 g baby salatmix
1 stk. rødløg
1 spsk. rapsolie
Tilberedning
Bagekartofler deles på langs, pensles med olie og krydres med salt og peber.
Bages i ovn ved 180 grader i ca. 30 – 45 minutter.
Champignon hakkes lidt og steges på en pande i olie.
De stegte champignon blendes, krydres med hvidløg, salt, peber og afkøles.
De afkølede champignon røres med drænet yoghurt og smages til med citronsaft.
Baby salatmix skylles og rødløget hakket meget fint.
Anretning:
Salaten arrangeres på tallerken og toppes med finthakkede rødløg.
Rapsolie dryppes på salaten før servering.
Kartoflerne placeres på tallerknen, og med en spiseske formes et æg af
champignon. Tallerknen kan pyntes med hele champignons med mønster som er
ristet på panden.
Baby salatmix kan erstattes af Feldsalat og en krydret rød senneps salat.
3.5.3217
Del indhold
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441