Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:07. marts 2013

Carpaccio med Kejserhatte

Carpaccio med Kejserhatte
 
Antal personer: 4

Ingredienser
  • 600 g. kejserhatte
  • 120 g. parmaskinke
  • 2½ dl. hollandaise sauce
  • 5 dl. flødeskum
  • Frisk basilikum
  • Basilikum-pesto

Tilberedning
  1. Skær kejserhattene i lange tynde skiver og parmaskinke i tynde strimler.
  2. Bland hollandaise sauce og flødeskum. Smør et ildfast fad med pestoen.
  3. Anret kejserhatte i fadet, drys med salt og peber og fordel herefter parmaskinke på svampene.
  4. Saucen hældes over og retten bages i forvarmet ovn ved 175 grader til skinken er gylden og sprød.