Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Opskrift fra:I samarbejde med Food College Aalborg
Dato:24. november 2015

Fyldte champignon med fars og bacon

Fyldte champignon med fars og bacon
 
Antal personer: 4

Ingredienser
  • 12 store champignon
  • 200 g flæskefars
  • 1 æg
  • 1 spsk hvedemel
  • ½ stk finthakket løg
  • 3 spsk vand/mælk
  • 300 g bacon i skiver
  • salt og peber

Tilberedning
  1. Flæskefarsen røres med salt, peber, æg, hvedemel, løg og
  2. spædes med vand/mælk.
  3. Store champignon skylles og stokken hakkes og vendes i farsen.
  4. Champignon fores med baconskiver, fyldes med fars som
  5. dækkes med baconskiver.
  6. De fyldte champignon bages i et ildfast fad i ovnen ved 175°C i ca. 25 min.
  7. Anretning:
  8. De fyldte champignon stilles på tallerken eller fad og kan evt. pyntes med friske grønne krydderurter.