Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:13. marts 2013

Marinerede champignon

Marinerede champignon
 
Tilberedningstid

Total time

 

Antal personer: 4

Ingredienser
  • 500 g. mark champignon
  • ½ dl ketchup
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 2 spsk. rapsolie
  • 2 fed knust hvidløg
  • 1 knivspids hvid peber
  • 3 spsk. hakket frisk dild eller 2 spsk. tørrede dildspidser
  • Salt

Tilberedning
  1. Rengør svampene og del i ½ eller kvarte. Bland marinaden.
  2. Hæld svampene i marinaden og lad det stå og trække et par timer.
  3. Bland salt i lige inden servering, og pynt med frisk dild.
  4. Serveres som tilbehør til hovedret eller til buffet.