Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:07. marts 2013

Nye kartofler med pancetta og ristede svampe

Nye kartofler med pancetta og ristet svampe
 
Tilberedningstid

Total time

 

Antal personer: 2

Ingredienser
  • 300g svampe
  • 400g nye kartofler
  • 8 skiver pancetta
  • Olivenolie
  • Lidt oliven-pesto

Tilberedning
  1. Pancettaen steges i ovnen ved 180 grader på bage papir til det er sprødt.
  2. Kartoflerne koges.
  3. Rist svampene i hed olivenolie på en pande og tilsæt de kogte kartofler som varmes igennem.
  4. Anret svampe og kartofler på en tallerken eller et lille fad og læg pancettaen ovenpå.
  5. Strø derefter pesto rundt i kanten før servering