Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:13. marts 2013

Rosmarinstegt andebryst m. rødvinsmarinerede champignon og kumquat

Rosmarinstegt andebryst m. rødvinsmarinerede champignon og kumquat
 
Ingredienser
  • 2 stk. andebryst
  • 2 grene frisk rosmarin
  • 12 stk. kumquat
  • 2 tsk. akaciehonning
  • 15 g smør
  • 1 spsk. rapsolie
  • 8 stk. rosenkål
  • 200 g rødvinsmarinerede
  • champignon

Tilberedning
  1. Andebryst brunes på panden i olie, krydres med rosmarinkviste, salt og peber,
  2. steges færdig i ovn ved 180 grader i ca. 15 – 20 minutter (rosastegt =
  3. kernetemperatur på 65 grader) Rosenkålen koges i lidt vand med salt.
  4. Kumquat vendes på panden i smeltet smør tilsat honning og salt.
  5. Anretning:
  6. Andebrystet skæres i tynde skiver og arrangeres på tallerken med rødvinsmarinerede champignon, kumquat og kogte rosenkål. Kan serveres med ristet rugbrød eller hvide kartofler og rødvinssauce.