Date:13. marts 2013

Persillesuppe med Kejserhattetoast

Persillesuppe med Kejserhattetoast
 
Tilberedningstid
Total time
 
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 1½ l hønsebouillon
  • 50 g smør
  • 50 g hvedemel
  • 2 dl piskefløde
  • 1½ dl friskhakket kruspersille
  • 4 skiver bondebrød
  • 400 g Kejserhatte
  • 2 stk. Kejserhatte til suppen
  • 1 -2 spsk. rapsolie
  • 1 dl piskefløde
  • Salt og peber
Tilberedning
  1. Smørret smeltes og bages med mel.
  2. Hønsebouillonen tilsættes lidt ad gangen.
  3. Suppen rundes af med fløden, tilsættes finthakket persille og smages evt. til med
  4. salt og peber. Kejserhatte deles i fire, ristes i olie på panden og placeres i suppen
  5. ved anretning.
  6. Kejserhattene skæres i mindre tynde skiver, ristes på pande i olie.
  7. Piskefløde tilsættes og smages til med salt og peber.
  8. Kejserhattene anbringes på brødet og bages i ovn ved 180 grader i ca. 3 minutter.
  9. Anretning: Persillesuppen arrangeres i varme dybe tallerkner med stykker af istede Kejserhatte og brødet serveres på kanten af tallerknen med en kvist af ruspersille.