Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Svampepostej med råsyltede brombær og Enoki svampe i citronolie
Rosmarinstegt andebryst m. rødvinsmarinerede champignon og kumquat
Date:
13. marts 2013
Tags:
champignon
,
rejer
Fyldte svampe med rejer i hvidvinssauce
Fyldte svampe med rejer i hvidvinssauce
Print
Antal personer:
4
Ingredienser
12 store champignon
30 g smør
2 spsk. olie
1 stk. fint hakket løg
1 stk. rød peberfrugt
150 g rejer
1 fed hvidløg
salt og peber
1 dl hvidvin
1 dl piskefløde
Maizena saucejævner
15 g revet ost
½ stk. citron i både
4 stk. grønne asparges
Pynt: dild og Tatsoi salat
Tilberedning
De hakkede løg svitses på en pande i olie og smør, finthakkede rød peberfrugt,
hvidløg sauteres med.
Hvidvin hældes på og koges let cremet med fløden, jævnes med maizena og
smages til med salt og peber.
Afdryppede rejer vendes rundt i saucen.
Champignon uden stok svitses let på panden i olie og tilsættes salt til sidst.
Fyldes med rejer i hvidvinssauce og drysses med revet ost.
Stilles i ovn ved 180 grader i ca. 3 minutter.
Anretning: Champignons anrettes på tallerken eller fad og pyntes med dild. Citron og grønne asparges skrællet på langs lægges på tallerknen.
3.5.3251
Del indhold
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441