Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:13. marts 2013

Salat i variant med sprøde Enoki svampe

Salat i variant med sprøde Enoki svampe
 
Tilberedningstid

Total time

 

Antal personer: 4

Ingredienser
  • 100 g Tatsoi salat,
  • Mizuna salat, Baby leaves
  • 100 g Enoki svampe
  • 120 g grønne bønner
  • 12 små perleløg

Tilberedning
  1. Salat varianterne skylles, bønnerne gives et hurtigt opkog i vand med salt og flækkes på langs.
  2. Enoki svampe skære fri for rodnettet og perleløg skæres i tynde både.
  3. Anretning: Salaten arrangeres i en dyb tallerken og servers med italiensk dressing.
  4. Salater i varianter kan erstattes af en kombination af feldsalat og rød mangold
  5. salat.
  6. Perleløg kan erstattes af fx. Skalotteløg eller rødløg.