Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:18. oktober 2015

Stegte Kejserhatte med selleritoast og Mizuna salat

Stegte Kejserhatte med selleritoast og Mizuna salat
 
Tilberedningstid

Total time

 

Antal personer: 4

Ingredienser
  • 8 stk. Kejserhatte
  • 4 skiver selleri i 2 cm. tykkelse
  • 1 spsk. rapsolie
  • 40 g Mizuna salat
  • ½ tsk. trøffelolie
  • 4 spsk. ristede pinjekerner
  • Salt og groftkværnet peber

Tilberedning
  1. Selleri i runde eller kvadrater ristes på pande i rapsolie, krydres med salt og bages
  2. møre i ovn ved 160 grader i ca. 5 -10 minutter.
  3. Kejserhatte skæres i skiver på langs og steges let møre på panden, krydres med
  4. salt og kværnet peber. Mizuna salat skylles og trøffelolien stænkes over (ikke for
  5. meget).
  6. Anretning:
  7. Kejserhatte arrangeres på tallerken og selleritoasten placeres i midten.
  8. Mizuna salat toppes på toasten og pinjekerner drysses på.
  9. Mizuna salaten kan evt. erstattes af Rucolasalat.