Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:18. marts 2013
Tags:,

Suppe med Enoki-svampe

Suppe med Enoki-svampe
 
Antal personer: 2

Ingredienser
  • 100 g. Enoki-svampe
  • 25 g. smør
  • 2 gulerødder i små tern (ca. 100 g.)
  • ½ l. klar bouillon
  • 50 g. frosne ærter
  • 1 dl. Fintklippet purløg (ca. 2 bdt.)

Tilberedning
  1. Skil stokkene fra hinanden og skær svampene over på midten.
  2. Lad smørret smelte ved svag varme, men uden at det bruner. Svits gulerodsternene i ca. 1 minut. Tilsæt bouillon og bring den i kog. Lad suppen koge under låg i ca. 1 minut. Tilsæt ærter og purløg og bring atter suppen i kog. Hæld suppen i 2 varme suppeskåle og fordel Enoki-svampene i suppen. Server straks.
  3. Serveres med brød og evt. creme fraiche