Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Enoki-svampe med smørstegt persille
Carpaccio med Kejserhatte
Date:
06. marts 2013
Tags:
champignon
,
jordskokker
Champignon biks
Champignon biks
Print
Antal personer:
4
Ingredienser
100 g smør
400 g champignon
500 g skrællede jordskokker i store stykker.
4 Rødløg i både (ca. 300 g)
300 g broccoli i små buketter
1 tsk. timian
2 tsk. groft salt
Friskkværnet peber
Tilberedning
Steg champignonerne i halvdelen af smørret ved kraftig varme i ca. 3 min. og tag dem op.
Steg herefter jordskokkerne i resten af smørret ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min.
Tilsæt løg, broccoli og timian. Steg videre under omrøring, i ca. 8 min.
Kom champignonerne tilbage i gryden. Varm retten igennem og smag den til med salt og peber.
Server champignon-biks som grøntsagstilbehør til fx stegt okseculotte.
Tips
Spises med spejlæg og ristet rugbrød.
3.5.3251
Del indhold
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441