Date:06. marts 2013

Champignon biks

Champignon biks
 
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 100 g smør
  • 400 g champignon
  • 500 g skrællede jordskokker i store stykker.
  • 4 Rødløg i både (ca. 300 g)
  • 300 g broccoli i små buketter
  • 1 tsk. timian
  • 2 tsk. groft salt
  • Friskkværnet peber
Tilberedning
  1. Steg champignonerne i halvdelen af smørret ved kraftig varme i ca. 3 min. og tag dem op.
  2. Steg herefter jordskokkerne i resten af smørret ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min.
  3. Tilsæt løg, broccoli og timian. Steg videre under omrøring, i ca. 8 min.
  4. Kom champignonerne tilbage i gryden. Varm retten igennem og smag den til med salt og peber.
  5. Server champignon-biks som grøntsagstilbehør til fx stegt okseculotte.
Tips
Spises med spejlæg og ristet rugbrød.