Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Spinatsalat med Enoki svampe
Forret med Enoki-svampe
Date:
07. marts 2013
Tags:
nye kartofler
,
pancetta
,
svampe
Nye kartofler med pancetta og ristede svampe
Nye kartofler med pancetta og ristet svampe
Print
Antal personer:
2
Ingredienser
300g blandende svampe
400g nye kartofler
8 skiver pancetta
Olivenolie
Lidt oliven-pesto
Tilberedning
Pancettaen steges i ovnen ved 180 grader på bage papir til det er sprødt.
Kartoflerne koges.
Rist svampene i hed olivenolie på en pande og tilsæt de kogte kartofler som varmes igennem.
Anret svampe og kartofler på en tallerken eller et lille fad og læg pancettaen ovenpå.
Strø derefter pesto rundt i kanten før servering
3.5.3251
Del indhold
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441