Champignons og løg snittes fint, ristes af i olie til væden er fordampet.
Efterfølgende tilsættes nødder, mel, mælk og svampefarsen varmes igennem i
nogle minutter. Massen blendes og tilsættes æg, soja, citronsaft, smages til med
timian, salt og peber.
Farsen hældes i en smurt form og bages ved 180 grader i ca. 30 minutter.
Råsyltede brombær: Vand og sukker koges til sukkerlage, tilsættes brombær,
koges op og trækker i lagen.
Enoki i citronolie: Enoki skæres fri af rodnettet og vendes i citronolien.
Feldsalaten skylles og brødet ristes.
Anretning: Feldsalaten arrangeres på brødet og skiver af den afkølede svampepostej placeres derpå. Enoki svampe samles i mindre buketter og lægges ved. Brombær med lidt sirup lægges på tallerknen. Kan evt. pyntes med frisk timian.