Champignons og løg snittes fint, ristes af i olie til væden er fordampet.
Efterfølgende tilsættes nødder, mel, mælk og svampefarsen varmes igennem i
nogle minutter. Massen blendes og tilsættes æg, soja, citronsaft, smages til med
timian, salt og peber.
Farsen hældes i en smurt form og bages ved 180 grader i ca. 30 minutter.
Råsyltede brombær: Vand og sukker koges til sukkerlage, tilsættes brombær,
koges op og trækker i lagen.
Enoki i citronolie: Enoki skæres fri af rodnettet og vendes i citronolien.
Feldsalaten skylles og brødet ristes.
Anretning: Feldsalaten arrangeres på brødet og skiver af den afkølede svampepostej placeres derpå. Enoki svampe samles i mindre buketter og lægges ved. Brombær med lidt sirup lægges på tallerknen. Kan evt. pyntes med frisk timian.
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.AcceptérLæs mere om cookies