Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Suppe med Enoki-svampe
Portobello med krydret frikadellefars og bacon
Date:
18. marts 2013
Tags:
champignon
,
ris
,
svinemørbrad
Mørbradgryde med skiver af champignon og ris
Mørbradgryde med skiver af champignon og ris
Print
Antal personer:
4
Ingredienser
1 stk. svinemørbrad
400 g champignon i tykke skiver
Olie, margarine
1 stk. porre
2 stk. gulerødder
1 stk. løg
Vand, salt, peber evt. kviste af timian
Maizena saucejævner
400 g kogte ris
Bredbladet persille
Tilberedning
Svinemørbrad pudses af for sener og skæres i skiver, brunes på pande i fedtstof,
efterfølgende ristes tykke skiver af champignon.
Retten krydres med salt, peber, timian og vandet hældes på, så det dækker.
Mørbradgryden skal småsimre i ca. 8 minutter og jævnes til passende konsistens
med maizena.
Grønsagerne klargøres, skæres i skiver og sauteres i en gryde og tilsættes
mørbradgryden.
Anretning: Serveres med løse ris og pyntes med bredbladet persille.
3.5.3251
Del indhold
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441