Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Ovnbagt kartoffel med champignoncreme og salat i varianter med rødløg
Røget dyrekølle med Kejserhatte og støbt tranebærterrin
Date:
27. maj 2015
Tags:
champignon
,
lam
Lammefilet med kejserhatte og æbler
Lammefilet med kejserhatte og æbler
Print
Antal personer:
4
Ingredienser
4 stk lammefilet
4 stk Kejserhatte i tykke skiver
1 stk rødt æble i både
2 stk løg i både
600 g små kartofler
30 g revet parmesan
salt, peber og kanel
margarine og olie
lidt brøndkarse
Tilberedning
Kartoflerne halveres og lægges i et ildfast fad med lidt olie, salt og peber.
Kartoflerne bages i ovnen ved 190°C i ca. ½ time.
Lammefileterne krydres med salt, peber og lidt kanel, brunes på pande i margarine tilsat olie i ca. 5 min.
Lammefileterne skal trække i ca. 3 min. før de skæres ud.
Kejserhatte steges på panden i lidt olie/smør.
Løg og æblebåde som skal sauteres al dente, krydres med salt og peber.
Anretning:
Kejserhatte og æbler arrangeres på tallerknen i vifter.
Lammefileten placeres på en bund af løg og toppes med revet ost.
Kartoflerne placeres på tallerknen eller serveres i en skål.
Retten kan pyntes med brøndkarse.
3.5.3208
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441