Bulguren koges i vand med salt, hakkede champignon ristes i olie på panden.
Champignon og bulgur æltes med rasp, finthakket kruspersille, fløde og æg.
Smages til med salt og peber.
Farsen formes som karbonader, brunes på panden og færdigsteges i ovnen.
Rødbedesalat:
Drænet yoghurt røres med cremefraiche, smages til med salt og evt. revet
peberrod. Fine tern af rødbeder vendes rundt i cremen.
Anretning: Baby salatmix skylles og placeres på tallerken med den lune bulgur-karbonade og rødbedecreme. Man kan tilsætte salaten sprøde chips af rodfrugter. Rodfrugtechips: Rodfrugter skrælles med tyndskræller på langs, lægges på bagepapir og bages ved 100 grader i ca. 25 minutter (så de er sprøde) Babysalaten kan erstattes af krydret salater fx Rucola salat og Bull Blood. Bulgurkarbonader kan spises kolde og er velegnede til frysning