Bulguren koges i vand med salt, hakkede champignon ristes i olie på panden.
Champignon og bulgur æltes med rasp, finthakket kruspersille, fløde og æg.
Smages til med salt og peber.
Farsen formes som karbonader, brunes på panden og færdigsteges i ovnen.
Rødbedesalat:
Drænet yoghurt røres med cremefraiche, smages til med salt og evt. revet
peberrod. Fine tern af rødbeder vendes rundt i cremen.
Anretning: Baby salatmix skylles og placeres på tallerken med den lune bulgur-karbonade og rødbedecreme. Man kan tilsætte salaten sprøde chips af rodfrugter. Rodfrugtechips: Rodfrugter skrælles med tyndskræller på langs, lægges på bagepapir og bages ved 100 grader i ca. 25 minutter (så de er sprøde) Babysalaten kan erstattes af krydret salater fx Rucola salat og Bull Blood. Bulgurkarbonader kan spises kolde og er velegnede til frysning
3.5.3226
Del indhold
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.AcceptérLæs mere om cookies