Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:13. marts 2017

Bulgurkarbonade med champignon og baby salatmix, anrettet med rødbedecreme

Bulgurkarbonade med champignon og baby salatmix, anrettet med rødbedecreme
 
Antal personer: 4

Ingredienser
  • 150 g bulgur
  • 5 dl vand
  • Salt og peber
  • 250 g finthakket champignon
  • 30 g finthakket kruspersille
  • 1 dl rasp
  • ½ dl fløde
  • 2 stk. æg
  • Rapsolie
  • 60 – 100 g baby salatmix
  • Rødbedecreme:
  • ¾ dl drænet yoghurt
  • ½ dl cremefraiche
  • 100 g rødbeder i tern
  • salt, evt. revet peberrod

Tilberedning
  1. Bulguren koges i vand med salt, hakkede champignon ristes i olie på panden.
  2. Champignon og bulgur æltes med rasp, finthakket kruspersille, fløde og æg.
  3. Smages til med salt og peber.
  4. Farsen formes som karbonader, brunes på panden og færdigsteges i ovnen.
  5. Rødbedesalat:
  6. Drænet yoghurt røres med cremefraiche, smages til med salt og evt. revet
  7. peberrod. Fine tern af rødbeder vendes rundt i cremen.
  8. Anretning: Baby salatmix skylles og placeres på tallerken med den lune bulgur-karbonade og rødbedecreme. Man kan tilsætte salaten sprøde chips af rodfrugter. Rodfrugtechips: Rodfrugter skrælles med tyndskræller på langs, lægges på bagepapir og bages ved 100 grader i ca. 25 minutter (så de er sprøde) Babysalaten kan erstattes af krydret salater fx Rucola salat og Bull Blood. Bulgurkarbonader kan spises kolde og er velegnede til frysning