Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:13. marts 2013

Fyldte svampe med rejer i hvidvinssauce

Fyldte svampe med rejer i hvidvinssauce
 
Tilberedningstid

Total time

 

Antal personer: 4

Ingredienser
  • 12 store champignon
  • 30 g smør
  • 2 spsk. olie
  • 1 stk. fint hakket løg
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 150 g rejer
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber
  • 1 dl hvidvin
  • 1 dl piskefløde
  • Maizena saucejævner
  • 15 g revet ost
  • ½ stk. citron i både
  • 4 stk. grønne asparges
  • Pynt: dild og Tatsoi salat

Tilberedning
  1. De hakkede løg svitses på en pande i olie og smør, finthakkede rød peberfrugt,
  2. hvidløg sauteres med.
  3. Hvidvin hældes på og koges let cremet med fløden, jævnes med maizena og
  4. smages til med salt og peber.
  5. Afdryppede rejer vendes rundt i saucen.
  6. Champignon uden stok svitses let på panden i olie og tilsættes salt til sidst.
  7. Fyldes med rejer i hvidvinssauce og drysses med revet ost.
  8. Stilles i ovn ved 180 grader i ca. 3 minutter.
  9. Anretning: Champignons anrettes på tallerken eller fad og pyntes med dild. Citron og grønne asparges skrællet på langs lægges på tallerknen.