Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:05. november 2012

Vanilleis med svampe i Grand Marnier

Vanilleis med svampe i Grand Marnier
 
Tilberedningstid

Total time

 

Antal personer: 4

Ingredienser
  • 250 g små champignons
  • (ca. 2 cm. i diameter)
  • 1½ dl friskpresset
  • appelsinsaft
  • 1½ – 2 spsk sukker
  • Grand Marnier og Cointreau
  • 1 l vaniljeis
  • frisk mynte

Tilberedning
  1. Champignon skylles i koldt vand og koges med appelsinsaft og sukker ind til en let sirup.
  2. Dessertsaucen smages til med Grand Marnier og Cointreau og stilles koldt.
  3. Anretning: Skiver af vaniljeis placeres i en dyb tallerken. Dessertsaucen
  4. med champignon arrangeres på isen og pyntes med mynte

Tips
Større champignon kan skæres i kvarte og anvendes i stedet for de små champignoner.