Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Kejserhatte og rodfrugter
Portobello med krydderurter
Date:
08. januar 2018
Tags:
kejserhatte
,
ratatouille
Ratatouille med kejserhatte
Ratatouille med kejserhatte
Print
Ingredienser
200 g kejserhatte
1 peberfrugt
2 løg
1 squash / butternut squash
1 aubergine
2 dåser hakket tomat
3 fed hvidløg
Timian, salt og peber
Tilberedning
Skyl grøntsagerne og snit i store tern.
Varm en pande op med olie på og tilsæt alle ingredienser (undtagen tomat).
Svits grøntsagerne i 10 min og tilsæt hakket tomat.
Lad retten simre og smag til med salt og peber.
3.5.3229
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441