Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
facebook
email
  • Stalddørssalg
    • Køb økologisk jordforbedring til haven
    • Stalddørssalg på Tvedemose
  • Mosteriet
  • Opskrifter med svampe
  • Dyrkning af svampe
    • Produktion af danske champignon
    • Danske svampe af højeste kvalitet
    • Bæredygtig dyrkning af svampe
    • Økologiske svampe
    • Viden om svampe
    • Anerkendelser & certificeringer
  • Tvedemose’s svampe
    • Hvide champignon
    • Brune champignon
    • Portobello
    • Enoki
    • Kejserhatte
    • Shii-take
    • Hvor købes vores produkter?
  • Gård-nyt
    • Nyt fra Tvedemose
    • Kommende aktiviteter
    • Tvedemose’s historie
  • Kontakt

Ovnbagt kartoffel med champignoncreme og salat i varianter med rødløg

18. marts 2015
by Martin Sørensen
0 Comment
Ovnbagt kartoffel med champignoncreme og salat i varianter med rødløg
Ovnbagt kartoffel med champignoncreme og salat i varianter med rødløg   Print Antal personer: 4 Ingredienser 2 stk. bagekartoffel 4 -500 g champignon i tykke skiver 2 spsk. rapsolie 3 fed hvidløg 1½ spsk. drænet yoghurt salt og peber Citronsaft 80 -
Fortsæt læsning →

Fyldte champignon med krydret flødeost

27. januar 2015
by Martin Sørensen
0 Comment
fyldte champignon krydret floedeost
Fyldte champignon med krydret flødeost   Print Tilberedningstid 1 min Total time 1 min   Antal personer: 12 Ingredienser 12 store champignon 300 g flødeost 2 spsk finthakket persille 2 spsk frisk timian ½ stk finthakket rød peberfrugt 1 spsk ro
Fortsæt læsning →

Mørbradgryde med skiver af champignon og ris

18. marts 2013
by Martin Sørensen
0 Comment
Mørbradgryde med skiver af champignon og ris
Mørbradgryde med skiver af champignon og ris   Print Antal personer: 4 Ingredienser 1 stk. svinemørbrad 400 g champignon i tykke skiver Olie, margarine 1 stk. porre 2 stk. gulerødder 1 stk. løg Vand, salt, peber evt. kviste af timian Maizena saucejæ
Fortsæt læsning →

Marinerede champignon

13. marts 2013
by Martin Sørensen
0 Comment
Marinerede champignon
Marinerede champignon   Print Antal personer: 4 Ingredienser 500 g. mark champignon ½ dl ketchup 2 spsk. hvidvinseddike 2 spsk. rapsolie 2 fed knust hvidløg 1 knivspids hvid peber 3 spsk. hakket frisk dild eller 2 spsk. tørrede dildspidser Salt Tilb
Fortsæt læsning →

Fyldte champignon

13. marts 2013
by Martin Sørensen
0 Comment
Fyldte champignon
Fyldte champignon   Print Ingredienser 16 mellemstore friske champignon uden rod 1 dl. 18% cremefraiche 300 g. stenbider rogn 1 bdt. frisk dild 100 g. mellemstore rejer Tilberedning Rengør svampene og bræk stokkene af. Fyldet blandes af 3-4 kviste h
Fortsæt læsning →

Grillede svampe med sesamfrø

13. marts 2013
by Martin Sørensen
0 Comment
Grillede svampe med sesamfrø
Grillede svampe med sesamfrø   Print Antal personer: 4 Ingredienser 400 g mellemstore flade svampe 1 spsk. sesamfrø 2 spsk. teriyaki-sauce 2 spsk. mirin eller sød sherry 1 spsk. sukker 1 spsk. fint hakket purløg 1 tsk. sesamolie ¼ bdt groft hakket p
Fortsæt læsning →

Rosmarinstegt andebryst m. rødvinsmarinerede champignon og kumquat

13. marts 2013
by Martin Sørensen
0 Comment
Rosmarinstegt andebryst m. rødvinsmarinerede champignon og kumquat
Rosmarinstegt andebryst m. rødvinsmarinerede champignon og kumquat   Print Ingredienser 2 stk. andebryst 2 grene frisk rosmarin 12 stk. kumquat 2 tsk. akaciehonning 15 g smør 1 spsk. rapsolie 8 stk. rosenkål 200 g rødvinsmarinerede champignon Tilber
Fortsæt læsning →

Fyldte svampe med rejer i hvidvinssauce

13. marts 2013
by Martin Sørensen
0 Comment
Fyldte svampe med rejer i hvidvinssauce
Fyldte svampe med rejer i hvidvinssauce   Print Antal personer: 4 Ingredienser 12 store champignon 30 g smør 2 spsk. olie 1 stk. fint hakket løg 1 stk. rød peberfrugt 150 g rejer 1 fed hvidløg salt og peber 1 dl hvidvin 1 dl piskefløde Maizena sauce
Fortsæt læsning →

Svampepostej med råsyltede brombær og Enoki svampe i citronolie

13. marts 2013
by Martin Sørensen
0 Comment
Svampepostej med råsyltede brombær og Enoki svampe i citronolie
Svampepostej med råsyltede brombær og Enoki svampe i citronolie   Print Tilberedningstid 1 min Total time 1 min   Antal personer: 6 Ingredienser Svampepostej: 200 g champignon i tykke skiver 1½ spsk. olie 60 g pistacienødder 225 g løg 1½ spsk.
Fortsæt læsning →

Champignon biks

06. marts 2013
by Martin Sørensen
0 Comment
Champignon biks   Print Antal personer: 4 Ingredienser 100 g smør 400 g champignon 500 g skrællede jordskokker i store stykker. 4 Rødløg i både (ca. 300 g) 300 g broccoli i små buketter 1 tsk. timian 2 tsk. groft salt Friskkværnet peber Tilberedning
Fortsæt læsning →
123

Aktiviteter

Tvedemose deltager på forskellige fødevarefestivaller og -messer mv. Se programmet her...

Åbningstider

I dag har vi åbent kl. 08 - 16.00
[Show working hours]
Day Open Close
Mandag 08 16.00
Tirsdag 08 16.00
Onsdag 08 16.00
Torsdag 08 16.00
Fredag 08 15.00
Lørdag 08 12.00
Søndag Closed

Udvalgte opskrifter

Stegt unghanebryst på marksvamperisotto
Stegt unghanebryst på marksvamperisotto
13. marts 2013
Enoki-svampe med smørstegt persille
Enoki-svampe med smørstegt persille
05. marts 2013
Svampesaute med pasta
Svampesaute med pasta
24. oktober 2012

Opskrifts-stikord

bacon brasede kartofler burger carbonara champignon Enoki enoki sandwich flødeost fond frikadeller grahamsmel grøntsager hane hvidløg is jordskokker kejserhatte krabbe kylling laks lam marksvampe nye kartofler pancetta parmaskinke pasta persille pesto pizza Portobello ratatouille risotto rodfrugter sauce Shii-take svampe shiitake shiitake bacon sovs spaghetti spelt spinat suppe svampe svampespread Øko

Links

  • Dansk Grønt
  • Facebook
  • Sæson for god smag

Nyeste opskrifter

Grillspyd og sommergrønt
18. juni 2018
Grillede portobello
14. juni 2018
Shii-take fond
13. marts 2018
Svampespread
13. marts 2018
Pulled kejserhatte
13. marts 2018

Åbningstider

I dag har vi åbent kl. 08 - 16.00
[Show working hours]
Day Open Close
Mandag 08 16.00
Tirsdag 08 16.00
Onsdag 08 16.00
Torsdag 08 16.00
Fredag 08 15.00
Lørdag 08 12.00
Søndag Closed

Søg


Tvedemose Økologi ApS smiley-rapport

Tvedemose Ejendom ApS smiley-rapport

Tvedemose Food ApS smiley-rapport

TVM Ingredients ApS smiley-rapport


Handelsbetingelser
Persondata- og cookiepolitik
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942   •   Jens Christian og Kirsten Hansen   •   Tvedemosevej 2, Snesere   •   4750 Lundby   •   Tlf.: +45 5599 0233   •   Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441